Catalunya al paladar

Catalunya al paladar

21,95

Aquest no és un llibre de rutes gastronòmiques. Aquí el punt d’atenció se centra en els aliments més atractius i representatius de les comarques de Catalunya. Els calçots, la ratafia, el xató, els vins, les tòfones, el torró, el mató… són més que productes, ja que es corresponen a una manera de viure, de gaudir… associada íntimament a la natura, l’arquitectura i les tradicions dels pobles. Carme Gasull ha fet un treball únic seleccionant els productes més emblemàtics i originals, associant-los a les comarques productores i destacant el moment idoni per assaborir-los, i els millors restaurants i punts de venda on adquirir-los i degustar-los. Ajudar-te a descobrir les millors ofertes de productes de Catalunya i gaudir-ne al seu entorn és el principal objectiu d’aquest llibre.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Carme Gasull
Col·lecció
Azimut Turisme, 4
Primera edició
febrer 2006
ISBN
978-84-97910-88-0
Enquadernació
en rústica
Mides
21,5 x 12 cm
Pàgines:
276
Icono Usuario
Sobre:

Carme Gasull

Amb poc més de 30 anys, Carme Gasull s’ha aventurat a escriure el seu primer llibre en forma de guia gastronòmica ja que la gastronomia és un món que, d’alguna manera, sempre ha estat vinculat a la seva trajectòria professional. Llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB, el 1996 es va incorporar a la plantilla de COM Ràdio com a productora del programa de viatges «Carretera i manta», dirigit per Carme Ayala, gràcies al qual va tenir l’oportunitat de conèixer les diverses destinacions, paisatges, formes de vida i, evidentment, la diversitat culinària de cadascun d’ells. Aquest aprenentatge es va complementar amb la seva incorporació a l’equip d’un altre dels programes de l’emissora, «De boca en boca», de Jordi Estadella, gràcies al qual va descobrir els plaers de la taula. Amb tot aquest bagatge va entrar a formar part del Grup Editur com a responsable de la secció Food & Beverage de la revista TecnoHotel, dirigida als professional de l’hoteleria i la restauració, que cobreix esdeveniments gastronòmics, recull les últimes novetats de productes i entrevista alguns dels restauradors més rellevants del panorama gastronòmic actual.

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Catalunya al paladar”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Carme Gasull
No data was found

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Catalunya al paladar
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?