Cap i pota

Cap i pota

El gran llibre dels menuts

15,50

Hi ha gent que té prejudicis cap a la cuina dels menuts, cosa que no es dona en altres cultures gastronòmiques com la francesa, que els ha incorporat a l’alta cuina. El foie-gras, els ris o lletons, el moll de l’os, el cervell o el fetge són exquisideses que els grans cuiners i cuineres incorporen als seus plats. Però els menuts també formen part, arreu del món, d’una cuina popular i gustosa, i a Catalunya, a més, dels “esmorzars de forquilla”. En aquest llibre hi trobareu tot aquest tipus de receptes en una vuitantena de variacions, de les més populars a les més refinades i pròpies dels grans xefs.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Jaume Fàbrega
Col·lecció
El Cullerot, 69
Primera edició
novembre 2020
ISBN
978-84-9034-980-9
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
15,5 x 23,3 cm
Pàgines:
232
Jaume-Fabrega
Sobre:

Jaume Fàbrega

Nascut a Vilavenut (Pla de l’Estany) el 1948. Historiador, escriptor, periodista i consultor gastronòmic. Va ser professor de Cultura Popular a l’escola de reciclatge de mestres, d’Història de l’Art Contemporani i de Teoria i Tècniques de l’Art a la Universitat de Girona i d’Enogastronomia a l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha impartit cursos d’art i gastronomia i de doctorat sobre Alimentació Mediterrània.

És membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana, de l’Associació Internacional de Crítics d’Art, de la Federació Internacional de Periodistes de Turisme, membre fundador de l’Associació Catalana de Crítics d’Art, membre del Comitè Espanyol d’Història de l’Art i membre consultor de la Junta del FAD (disseny gràfic).

Ha publicat més de 70 llibres. La seva gran enciclopèdia sobre La cuina catalana és l’obra de referència utilitzada al taller del cuiner Joan Roca, i cuiners com Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Nandu Jubany o Fermí Puig han lloat la seva aportació. És considerat el primer escriptor gastronòmic de la Mediterrània amb una forma innovadora de presentar la cuina com un patrimoni cultural. Col·labora en mitjans com El Temps, Diari de Girona, Revista de Girona o Empordà, en digitals com vadegust. cat i té 3 blogs (Bona Vida, Gastronomia Catalana i Catalan Cooking).

Recull de Premsa

Vilaweb -8/11/2020

Gastronomia i turisme – 3/11/2020

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Cap i pota”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Jaume Fàbrega

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Cap i pota
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?