Canvia de vida

Canvia de vida, posa't a córrer

16,90

Córrer està de moda: s’ha convertit en hàbit per a uns, en teràpia per a uns altres o simplement en un plaer per a la majoria. Moltes persones hi dediquen bona part del seu temps lliure. Però, ho fem de la manera més adequada? Córrer, és convenient per a mi? Com puc millorar la meva tècnica? Quina importància té la roba, les vambes i altres accessoris? Quina distància i quin ritme he d’assolir? Quins benficis físics i psicològics aporta a la meva salut?

Aquest llibre dóna resposta a aquestes i moltes altres preguntes. Mitjançant explicacions pràctiques i senzilles, la doctora Eva Ferrer Vidal-Barraquer, especialista en medicina esportiva, et guiarà perquè aprenguis a córrer bé, milloraràs la teva tècnica i sabràs escoltar el teu cos perquè amb el running milloris la teva qualitat de vida.

El llibre més complet sobre running escrit per una especialista en medicina esportiva, amb pautes d’entrenament per a tothom: principiants i iniciats.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Eva Ferrer Vidal-Barraquer
Col·lecció
Inspira, 27
Primera edició
març 2013
ISBN
978-84-15695-21-9
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
14,5 x 23 cm
Pàgines:
240
Icono Usuario
Sobre:

Eva Ferrer Vidal-Barraquer

Neix a Barcelona en una família de metges. A la Universitat de Barcelona s’especialitza en Medicina de l’Esport i continua la seva formació al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès. Durant sis anys es dedica a la direcció del RA Wellness, centre de talassoteràpia i wellness.

Després d’aquesta etapa, compagina la direcció mèdica de la Unitat de Valoració de la Salut de la cadena de fitness DIR de Barcelona amb la col·laboració a Advance Medical, empresa pionera en segones opinions mèdiques, on encara treballa. En l’actualitat, també forma part de l’equip mèdic de la Unitat de Medicina de l’Esport de l’Hospital de Sant Joan de Déu, dedicada a la població infantojuvenil.

És la creadora d’El Deporte en Femenino (www.eldeporteenfemenino.com), que promou i divulga els beneficis de l’activitat per a dones. És autora de Canvia de vida, posa’t a córrer (2013).

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Canvia de vida, posa’t a córrer”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Eva Ferrer Vidal-Barraquer

Altres llibres
Esports i activitats a l'aire lliure

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Canvia de vida, posa't a córrer
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?