Can Bosch
13,50€
Can Bosch és el primer llibre d’una sèrie en què Jordi Cervera s’acosta als restauradors de casa nostra en clau periodística i amb l’afany d’anar descobrint els petits secrets que els han portat a escollir la seva professió i a excel·lir-hi. Les fotografies de Sònia Rimbau arrodoneixen el treball i demostren que la vida rau també en els petits detalls. Joan Bosch, des de Cambrils, al Baix Camp, arrenca d’una cuina de pescadors d’arrel tradicional i, sense trair en cap moment els seus orígens i els productes que té a l’abast de la mà, la porta a les més altes cotes de qualitat, amb la qual cosa ha aconseguit una de les prestigioses estrelles Michelin, que ha convertit el seu restaurant en un indret de visita obligada. En aquest llibre ens mostra la seva història i ens regala algunes de les seves millors receptes.
Fitxa tècnica
Jordi Cervera
(Reus, 1959) És periodista i treballa a Catalunya Cultura, on presenta l’espai de llibres Catalunya Cultura Literatura i el concurs de poseia La Catalana de Lletres, a més de col·laborar de manera habitual en mitjans de comunicació com ara Avui, El Temps o La Mañana. Li han atorgat diversos guardons, entre els quals destaquen el Premi Reus de Comunicació, el Pin i Soler, el Pere Calders i el Vila d’Ascó de narrativa o el Miquel Martí i Pol i el Pere Badia de poesia. Ha publicat llibres de poemes com són Pintallavis (amb el pintor Carles Amill), Fluix fluid, Atzavara, Butte i Como la vida misma (amb dibuixos de Jordi Sabater Pi); de narracions, com és Professions liberals; novel·les, com són Dibuixos obscens (traduïda al castellà) i Ànima de benzina, i llibres d’aritsta, com és Pineda Bueno, el entusiasmo obstinado de la luz.
Opinions dels lectors
Altres llibres
Cuina i gastronomia
Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
Can Bosch és el primer llibre d’una sèrie en què Jordi Cervera s’acosta als restauradors de casa nostra en clau periodística i amb l’afany d’anar descobrint els petits secrets que els han portat a escollir la seva professió i a excel·lir-hi. Les fotografies de Sònia Rimbau arrodoneixen el treball i demostren que la vida rau també en els petits detalls. Joan Bosch, des de Cambrils, al Baix Camp, arrenca d’una cuina de pescadors d’arrel tradicional i, sense trair en cap moment els seus orígens i els productes que té a l’abast de la mà, la porta a les més altes cotes de qualitat, amb la qual cosa ha aconseguit una de les prestigioses estrelles Michelin, que ha convertit el seu restaurant en un indret de visita obligada. En aquest llibre ens mostra la seva història i ens regala algunes de les seves millors receptes.
https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/01_coc.jpg 13.50 instock Cuina i gastronomiaCan Boschcuinareceptesrestaurant 0 0.00 0 https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/01_coc.jpg 77737690771876867745 13.50 12.98 0.00 0.00 2020-12-04T13:52:53+01:00
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.