Bolets
7,50€
En aquest llibre us oferim un repertori de plats elaborats amb bolets de tot tipus. Un ventall de gustos i aromes de boscos tardorencs i prats de primavera. Hi trobareu des de pastes, arrossos, amanides, coques, pastissos salats, fins a ous, carns i fins i tot peixos. Com sempre, receptes factibles a casa, amb base clàssica i tocs d’actualitat.
“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”
Fitxa tècnica
Mariona Quadrada
Mariona Quadrada (Reus, 1956) es va llicenciar en filologia catalana l’any 1979 per la Universitat de Barcelona. El 1984 va crear l’escola de cuina Taller de Cuina Mariona Quadrada a Reus i, des de llavors, es dedica a la docència culinària. L’any 1996 va presentar la ponència “El paisatge de secà” en el marc del Segon Congrés Català de la Cuina. Ha publicat més de quaranta llibres de cuina, ha participat en múltiples projectes per a institucions, programes de ràdio, televisió i escriu articles per a diverses publicacions. Actualment continua la tasca culinarioeducativa i segueix recollint les seves experiències en llibres com aquest.
Josep Borrell va cursar estudis d’arquitectura. Estudià disseny i fotografia a l’escola Eina. Va ampliar la seva formació de tècniques fotogràfiques a Barcelona i Suïssa. S’ha encarregat de la il·lustració fotogràfica de guies i llibres de literatura, art i gastronomia. Ha publicat fotografies en portades de revistes d’arquitectura, fotografia i moda, i ha il·lustrat, també, catàlegs d’art. La seva obra ha estat exposada a Reus, Tarragona, Barcelona i Palma, i ha fet reportatges fotogràfics en 31 països.
Josep Borrell
Recull de Premsa
La Petita Llibreria – 03/01/2016
Vilaweb – 12/12/2015
Opinions dels lectors
Altres llibres
Cuina i gastronomia
Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?
Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions
En aquest llibre us oferim un repertori de plats elaborats amb bolets de tot tipus. Un ventall de gustos i aromes de boscos tardorencs i prats de primavera. Hi trobareu des de pastes, arrossos, amanides, coques, pastissos salats, fins a ous, carns i fins i tot peixos. Com sempre, receptes factibles a casa, amb base clàssica i tocs d’actualitat.
“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”
https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/9788490373616-600x1011.jpg 7.50 instock Cuina i gastronomiaboletscuinareceptes 0 0.00 0 https://lafinestralectora.cat/wp-content/uploads/2020/12/9788490373616-600x1011.jpg 77407761769077577728 7.50 7.21 0.00 0.00 2020-12-04T13:53:30+01:00
Ressenyes
Encara no hi ha ressenyes.