Barça. Orgullosos dels nostres colors

Barça. Orgullosos dels nostres colors

39,00

La brillant temporada amb què van culminar quatre anys irrepetibles de Pep Guardiola
El llibre proposa un recorregut vibrant per la temporada 2011-12, saldada pel Barça de Guardiola amb quatre títols, i l’inici de la temporada 2012-13, amb Tito Vilanova al capdavant de l’equip i els nous fitxatges de Jordi Alba i Alex Song.
Després d’aconseguir les Supercopes d’Espanya i Europa, el Barça va aconseguir al desembre el segon Mundial de Clubs de la seva història, establint amb brillantor la seva hegemonia en el futbol mundial. I després de lluitar fins al final per la Lliga i la Champions, la temporada es va tancar amb una nova Copa del Rei, que va suposar el millor comiat per a Pep Guardiola, de qui es repassen també els seus gloriosos quatre anys com a entrenador del FC Barcelona.
Miguel Ruiz, fotògraf oficial del Club, i Ricard Torquemada, periodista de Catalunya Ràdio, han acompanyat l’equip de Guardiola al llarg de la temporada i en tots els seus desplaçaments. Han documentat els seus triomfs, el seu joc espectacular, la seva connexió amb els afeccionats, el seu esperit d’equip i el reconeixement mundial als seus jugadors: Messi, Xavi, Iniesta, Vila, Valdés, Piqué, Alves, etc.
Un viatge al cor d’un equip llegendari
Amb imatges mai vistes del vestuari

La brillante temporada con la que culminaron cuatro años irrepetibles de Pep Guardiola
El libro propone un recorrido vibrante por la temporada 2011-12, saldada por el Barça de Guardiola con cuatro títulos, y el inicio de la temporada 2012-13, con Tito Vilanova al frente del equipo y los nuevos fichajes de Jordi Alba y Alex Song.
Tras conseguir las Supercopas de España y Europa, el Barça se alzó en diciembre con el segundo Mundial de Clubes de su historia, estableciendo con brillantez su hegemonía en el futbol mundial. Y tras luchar hasta el final por la Liga y la Champions, la temporada se cerró con una nueva Copa del Rey, que supuso el broche de oro en la despedida de Pep Guardiola, cuyos cuatro años como entrenador del FC Barcelona se repasan también en el libro.
Miguel Ruiz, fotógrafo oficial del Club, y Ricard Torquemada, periodista de Catalunya Ràdio, han acompañado al equipo de Guardiola a lo largo de la temporada y en todos sus desplazamientos. Han documentado sus triunfos, su juego espectacular, su conexión con los aficionados, su espíritu de equipo y el reconocimiento mundial a sus jugadores: Messi, Xavi, Iniesta, Villa, Valdés, Piqué, Alves, etc.
Un viaje al corazón de un equipo legendario
Con imágenes nunca vistas del vestuario

The brilliant season capping four unrepeatable years with Pep Guardiola
The book offers a thrilling journey through the 2011-12 season, with a balance of four trophies for Guardiola’s Barça, and the beginning of the 2012-13 season, with Tito Vilanova leading the team and the new signings of Jordi Alba and Alex Song.
After winning the Spanish and European Supercups, Barça reached the heights in December, with the second Club World Cup in their history, brilliantly establishing their dominance of world football. And, after they had fought to the last for the League and the Champions League, the season ended with a new King’s Cup victory, setting a golden seal on Pep Guardiola’s farewell. His four years as FC Barcelona coach are also reviewed in the book.
The Club’s official photographer, Miguel Ruiz, and Ricard Torquemada, a journalist with Catalunya Ràdio, accompanied Guardiola’s team throughout the season and on all their travels. They have documented their triumphs, their spectacular play, their connection with the fans, their team spirit and the worldwide recognition for their players: Messi, Xavi, Iniesta, Villa, Valdés, Piqué, Alves, etc.
A journey to the heart of a legendary team
With never-before-seen pictures from the dressing room

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Ricard Torquemada
Fotografia
Miguel Ruiz
Col·lecció
Futbol Club Barcelona,
Primera edició
novembre 2012
ISBN
978-84-15695-11-0
Enquadernació
Tapa dura amb sobrecoberta
Mides
22,5 x 22,5 cm
Pàgines:
204
Sobre:

Ricard Torquemada

Llicenciat en periodisme, va néixer a Barcelona al 1971. El 1995 inicia la seva carrera a la delegació del diari Marca a Catalunya. Un any més tard, s’incorpora al diari Sport durant uns mesos, abans d’entrar a Catalunya Ràdio com a redactor encarregat de l’actualitat blaugrana, al mes de setembre del 1996. Des de l’any 2000 fins al 2018, va formar part de l’equip de «La transmissió d’en Puyal», on analitzava els partits oficials del Barça. El 2018 va encapçalar «La transmissió de Torquemada», la TdT. Regularment, col·labora amb articles als diaris El País, El Mundo Deportivo i l’Ara.

Icono Usuario
Sobre:

Miguel Ruiz

Barça. Orgullosos dels nostres colors

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Barça. Orgullosos dels nostres colors”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Ricard Torquemada

Altres llibres
Esports i activitats a l'aire lliure

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Barça. Orgullosos dels nostres colors
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?