Ara o mai

Ara o mai

Entendre el teu planeta i la urgència d'actuar

16,90

Hem d’entendre el planeta per sumar-nos a la revolució de l’Ara o mai.

La Terra té una història, que hauríem de conèixer, d’uns 4.500 milions d’anys. Els humans només fa uns 200.000 anys que vam aparèixer, però hi tenim una relació apassionant i transformadora. Tot això és el que s’explica de manera senzilla alhora que revolucionària en aquest llibre. Expert en geologia i medi ambient, Xavier Soler resumeix els milions d’anys d’evolució del nostre planeta, dibuixa el repte climàtic a què ens enfrontem i es fa ressò del crit d’alerta de la ciència: Ara o mai.

En els darrers cinquanta anys hem alterat greument els fràgils equilibris ecològics del planeta i, per revertir aquests canvis, caldrà pensar i actuar globalment, transformar de manera responsable els sistemes econòmics i assumir noves formes de vida per a la humanitat. I fer-ho està a les nostres mans. Es tracta, ni més ni menys, que de seguir habitant aquest planeta en unes condicions humanes dignes de ser viscudes.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Xavier Soler
Traducció
Pere Guixà
Col·lecció
El fil d'Ariadna, 124
Primera edició
març 2021
ISBN
978-84-18197-57-4
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
13,8 x 21,3
Pàgines:
208
Xavier-Soler
Sobre:

Xavier Soler

Neix a Vilanova i la Geltrú el 1945 en una família dedicada a la fabricació i comercialització de productes per a l’agricultura i la ramaderia. Va narrar l’univers particular d’aquella petita ciutat industrial, abocada a la mar, a la novel·la La muntanya del Cardenal.

Doctor en Ciències Geològiques i màster en Hidrogeologia, ha treballat en l’estudi de la dinàmica de les aigües subterrànies mitjançant isòtops radioactius, i també en el camp de la geologia ambiental, els recursos hídrics i l’ordenació i planificació del territori.

És també diplomat en disseny i arquitectura naval per l’Institut de Tecnologia Marina de Stanford (EUA) i és molt conegut, a casa nostra i a l’estranger, pels seus projectes i construccions de vaixells, una constant al llarg de la seva vida. Els seus dissenys han obtingut diversos guardons i ha construït quatre velers només amb les seves mans.

Un cop jubilat ha continuat navegant, viatjant i treballant en tota mena de projectes. Es tracta, segons declara, de dedicar les darreres energies a fer entendre, a qui el vulgui escoltar, el greu problema que tenim al davant, i enfocar la recta final sense perdre el sentit de responsabilitat.

Pere-Guixa
Sobre:

Pere Guixà

(Barcelona, 1973) És llicenciat en Filologia Romànica. Treballa al sector editorial, col·labora en suplements de cultura i és professor de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Ha escrit diversos llibres de contes: L’examen de l’autodidacte (1999), Àlies Barcelona (2001), L’embolic del món (2002), Topolino (2004), No pots no sentir-ho (2007) i Fora de la màquina (2011).

Ha traduït Els viatges d’Ibn Jubair (2007), El diccionari del diable d’Ambrose Bierce (Angle, 2014) i La bruixa Lois d’Elizabeth Gaskell (Angle, 2016).

Recull de Premsa

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “Ara o mai”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Xavier Soler
No data was found

Altres llibres
Ciència i coneixement

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Ara o mai
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?