200 receptes de cuina del Tarragonès

200 receptes de cuina del Tarragonès

10,51

Selecció de receptes dels diversos municipis de la comarca del Tarragonès, agrupats en nou apartats: salses; entrants i amanides; arrossos i fideus; ous; verdures; sopes i escudelles; peixos; carns; i postres i dolços.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Carme Arjona Cabello | Charo Ciprés Martín
Col·lecció
El Cullerot, 6
Primera edició
març 1995
ISBN
978-84-89890-62-6
Enquadernació
en rústica
Mides
16,7 x 23,5 cm
Pàgines:
160
Icono Usuario
Sobre:

Carme Arjona Cabello

(Valls, 1956) entrà en contacte directe amb el món de la pesca quan es va casar, l’any 1979, i va anar a viure al tarragoní barri del Serrallo. A la vegada també va anar creixent la seva afició per la cuina i es presentà als concursos de romesco, d’arròs i de fideuà, i això li va valdre l’obtenció dels títols de Mestra Romescaire i d’Experta en Arrossejat i Fideuà. La inquietud per conèixer allò que es movia al voltant de la cuina la impulsà a entrar en el món de la restauració. Féu cursos de professora de conducta i bones maneres a la taula i de tastadora i coneixedora de vins. Obtingué el títol de diplomada en Dietètica i Nutrició. El 1995 va obrir el seu Taller de Cuina al Serrallo, on va impartir classe diversos anys. Ha col·laborat en mitjans de comunicació com el Diari de Tarragona, Ràdio Tarragona i la Cadena SER. És una de les protagonistes del llibre Empresàries de Catalunya, obra d’Àngel Font, de la col·lecció “Personatges de Catalunya”.

Icono Usuario
Sobre:

Charo Ciprés Martín

Charo Ciprés Martín: Vaig néixer a Castellote (Terol) el 1947. Sóc llicenciada en farmàcia per la Universitat de Barcelona i diplomada en nutrició per la Universitat de Granada. Exerceixo com a farmacèutica titular a Tarragona des de l’any 1974. Sóc aficionada a l’arqueologia, a viatjar i al bon menjar. Vaig conèixer la meva amiga Mari Carme i ens vam presentar als Concursos de Romesco. Aixó vam començar a compartir la nostra afició. 

Carme Arjona Cabello: Vaig néixer a Valls (Alt Camp) el 1956. Aquest llibre que he tingut el gust d’escriure amb la meva amiga Charo presenta una cuina tradicional però, a la vegada, restauradora i actual. Són els plats preparats amb ingredients de la nostra terra i de la nostra mar, que ens permeten obtenir una cuina variada i nutritiva i amb molta vistositat en les preparacions. Esperem que us agradi i que pugueu gaudir de la bona taula. 

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “200 receptes de cuina del Tarragonès”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Carme Arjona Cabello i Charo Ciprés Martín

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

200 receptes de cuina del Tarragonès
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?