100 plats indispensables de la cuina catalana

100 plats indispensables de la cuina catalana

De la cuina de les àvies als germans Roca

14,90

La cuina catalana —repetidament, a través de Ferran Adrià i Joan Roca— ha estat declarada la primera del món. En aquest llibre, a manera de “cànon”, hi descobrirem quins són els plats indispensables d’aquesta cuina, els que han inspirat els grans cuiners, que formen de la nostra memòria palatal històrica i de la nostra vida, i fins i tot alguns dels que cuinen els grans xefs. Veurem com la cuina catalana és alhora arcaica, ben construïda, inventiva i evolutiva; un repte al plaer i un patrimoni cultural que val la pena conservar.

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Jaume Fàbrega i Colom
Col·lecció
De 100 en 100, 21
Primera edició
febrer 2018
ISBN
978-84-9034-720-1
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
15,5 x 23,3 cm
Pàgines:
224
Icono Usuario
Sobre:

Jaume Fàbrega i Colom

Historiador, crític d’art, escriptor i assessor gastronòmic. Ha estat professor d’Història de l’Art Contemporani i Teoria i Tècniques de l’Art a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Actualment és professor de Gastronomia a  l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB. 

Col·labora a El Temps, Serra d’Or, El Punt, Restauradores. Ha rebut diversos premis: Premi de Periodisme Robert de Nola (amb Jean-François Revel), Premi d’Honor Chaine des Rotisseurs; Premi Jaume Ciurana de Periodisme, Païm d’Argent (amb Juan Mari Arzak), Premi d’Assaig Andorra, finalista del Premi d’Assaig Josep Vallverdú, Premi d’Assaig Rovira i Virgili, premi al millor llibre del món de cuina mediterrània, premi al millor llibre de cuina mediterrània en català, premi al millor llibre de licros per El Llibre de la ratafia, d’aquesta editorial (Worl Gourmand Cookbook Awards 2000 i 2001, Perigús). 

Ha publicat més de 30 llibres, entre els quals hi ha La cuina catalana (9 vol.), La cuina mediterrània (3 vol.), La cuina de Mallorca, El llibre de la ratafia i La cultura del gust als Països Catalans

Recull de Premsa

Revista Cuina – desembre de 2013

Vilaweb Gastronomia – 7/12/2013

Terrassanoticies.com – 15/11/2013

Sies.tv – 14/11/2013

Diari de Girona – 3/11/2013

El Punt Avui – 13/10/2013 

EbreExprés.com

Diari Gran del Sobiranisme – 03/07/2013

Veure més

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “100 plats indispensables de la cuina catalana”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Jaume Fàbrega i Colom

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

100 plats indispensables de la cuina catalana
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?