Presentació del libre "100 creences i mites sobre l'alimentació

100 creences i mites sobre l’alimentació

13,50

Són molts els rumors que ressonen al voltant del món de l’alimentació. Per això, la Dra. Folch hi posa fil a l’agulla a través d’aquest llibre, en què desvela què hi ha de veritable darrere d’aquestes argumentacions i quines són certament falses. Quins aliments ens convenen i quins no? En quina quantitat? Quins hàbits són erronis? Quines dietes cal seguir o evitar? Què és el que ens engreixa veritablement? Què hi ha darrere la fibra? I de la xocolata, la llet, el cafè, el vi negre, la carn vermella o de porc, o els fregits? Quines pautes alimentàries es recomanen? Existeixen les dietes miracle? Què passa si se segueix una dieta vegetariana? Per què són erròniament impopulars els aliments com el pa, els fruits secs, els llegums, la pasta o els ous? Per què s’ha d’evitar el sucre blanc? Convé beure aigua durant els àpats? Margarina o mantega? Les verdures porten calories? És millor prendre la fruita abans o després de menjar? Aquestes i moltes altres preguntes fetes tothora troben una resposta definitiva en aquest llibre.

“Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat”

Share on twitter
Share on facebook
Share on email
Opcions de compra

Fitxa tècnica

Autoria
Montse Folch
Col·lecció
De 100 en 100, 61
Primera edició
setembre 2020
ISBN
978-84-9034-931-1
Enquadernació
Rústica amb solapes
Mides
15,5 x 23,3 cm
Pàgines:
160
Icono Usuario
Sobre:

Montse Folch

La Dra. Montse Folch és llicenciada en Medicina i Cirurgia i té un Màster en Nutrició Comunitària per la facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Porta més de vint anys dedicada al tractament de l’obesitat, el sobrepès i els trastorns de l’alimentació. Des de 1996, és membre associat del cos facultatiu del Centre Mèdic Teknon-Grup Quirónsalud de Barcelona. Ha impartit diversos cursos de nutrició i dietètica, i ha participat en múltiples congressos al voltant de la nutrició, la medicina i la cirurgia estètica, tant en l’àmbit nacional com internacional. És sòcia numerària de la Societat Espanyola de Nutrició Comunitària (SENC) i membre de la Societat Catalana de Gastronomia i Nutrició, entre d’altres.

És col·laboradora habitual en diversos mitjans de comunicació com TV3, 8TV, TVE, Antena 3, Tele5, RAC1, Catalunya Ràdio, Ràdio 4… així com en diversos mitjans de comunicació escrits.

Ha publicat més de 14 llibres, entre els quals, El mètode de la Dra. Folch, L’enzim mediterrani, Els dos costats de la bàscula, La dieta dels colors i Menja bé, viu millor.

100 creences i mites sobre l’alimentació

Recull de Premsa

Opinions dels lectors

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigueu els primers a ressenyar “100 creences i mites sobre l’alimentació”

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Altres llibres
Montse Folch
No data was found

Altres llibres
Cuina i gastronomia

Vols subscriure’t a la nostra
Newsletter per rebre les
darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?

Apunta’t a la comunitat de lectors en llengua catalana on es comparteixen idees, paraules, experiències i emocions

100 creences i mites sobre l’alimentació
Vols subscriure’t a la nostra Newsletter per rebre les darreres novetats?